Editura ART KLETT – manuale sub semnul calității

835

Editura ART KLETT – manuale sub semnul calității

Toate cele 16 manuale cu care Editura ART KLETT a participat la licitația pentru clasele a III-a și a IV-a au fost declarate câștigătoare. Este o performanță care confirmă calitatea manualelor Art Klett, un nume de marcă al educației și al domeniului editorial.

La capitolul calitate, 10 din cele 16 manuale au obținut 98 de puncte din 100 posibile, iar șapte manuale s-au situat pe primul și al doilea loc.

Manualele câștigătoare la clasa a III-a sunt: Limba și literatura română; Matematică; Limba engleză (în parteneriat cu Cambridge University Press); Științe ale naturii; Educație civică; Arte vizuale și abilități practice; Muzică și mișcare; Limba germană (în parteneriat cu Klett Sprachen); Muzică și mișcare pentru școlile cu predare în limba germană. La clasa a IV-a, sunt câștigătoare manualele: Limba și literatura română; Matematică; Istorie; Geografie; Științe ale naturii; Limba engleză  (în parteneriat cu Cambridge University Press); Educație civică.

Pentru a veni în sprijinul elevilor și al cadrelor didactice, Art Klett oferă pentru clasele a III-a și a IV-a un pachet complet, care cuprinde manuale pe suport tipărit,  manuale digitale, auxiliare, planificări etc.

De menționat că, în cadrul Târgului Internațional de Carte de la Frankfurt (octombrie 2018), Editura Art Klett a obținut premiul Bronze Award pentru manualul de Geografie, clasa a V-a, primul premiu european acordat unui manual românesc la BELMA (Best European Learning Materials Awards), competiția care desemnează cele mai bune manuale europene.

Detalii pe: https://tribunainvatamantului.ro/manualele-art-klett-optiunea-pentru-calitate-in-educatie/