Educația părinților și nivelul de satisfacție financiară

30

Educația părinților și nivelul de satisfacție financiară

Părinții cu educație superioară și venituri ridicate reprezintă categoria de familii care se declară în cea mai mare măsură mulțumite de starea financiară actuală, chiar cu o pondere în ascensiune a declarațiilor în acest sens – de la 54%, în februarie la 62% în iunie, conform unui studiu online, în mediul urban și rural (februarie-iunie 2021) al companiei Reveal Marketing Research de cercetare de piață full-service, specializată în marketing research, studii sociologice, customer insight, business strategy, market development.

Părinții cu educație de nivel mediu și cu venituri medii își declară mulțumirea financiară în proporție de 36% în luna iunie, mulțumirea lor financiară fiind într-o pondere descendentă față de luna aprilie, când s-au declarant mulțumiți financiar în proporție de 46%.

Dacă de condiția materială a propriilor familii se declară mulțumiți dominant părinții cu educație superioară, de propria condiție fizică se declară mulțumiți cu precădere părinții cu educație medie și cu venituri medii.

Studiul întreprins de Reveal Marketing Research s-a desfășurat în perioada februarie-iunie 2021 pe un eșantion reprezentantiv național (urban și rural). Marja de eroare este de +/-3%. Nivel de încredere: 95%. Interviurile au fost realizate online, pe baza panelului Reveal Marketing Research.

Detalii: https://reveal.ro/