Facilități bancare de ultimă oră pentru tineri până la 24 de ani

46

Facilități bancare de ultimă oră pentru tineri până la 24 de ani

Studenților, ca și oricăror tineri de la 18 ani până la împlinirea vârstei de 24 de ani, le sunt adresate mai multe facilități bancare de ultimă oră, lansate de ING Bank: Free@ING, prin care tinerii se pot bucura de ING Card Complet în mod gratuit, cu 0 comisioane pentru toate operațiunile și acces nelimitat la serviciul de internet și mobile banking Home’Bank și reduceri în ING Bazar, fără obligativitatea încasării de venituri recurente și a efectuării de tranzacții. În plus, toți tinerii care își deschid cont la ING Bank în perioada campaniei beneficiază de un cadou de bun venit, gândit special pentru ei“.

Oferta are la bază un studiu realizat în colaborare cu Visa privind aprecierile tinerilor față de beneficiile adiționale unui card bancar. Studiul arată că „tinerii din România preferă în special recompensele și reducerile“. Cei mai mulți, adică aproape un sfert dintre subiecți, caută „să câștige recompense folosindu-și contul bancar sau achiziționând alte produse bancare“. Urmează ca preferințe recompensele în bani (19% pentru studenți, 15% pentru cei recent intrați în câmpul muncii) și reducerile la servicii pe bază de abonamente (14%, respectiv 15%), în frunte cu platforme de streaming (Netflix, HBO Max), servicii de livrare de mâncare (Tazz), închiriere de mașini și platforme de muzică (Spotify). Cel mai puțin interes prezintă instrumentele de economisire precum calculatoarele de buget (0% pentru studenți, 1% pentru cei proaspăt angajați), dobânzile preferențiale la conturile de economii (2%, respectiv 1%).

Oferta poate fi obținută pe loc, gratuit, direct din orice ING Office sau 100% online, prin intermediul aplicației Home’Bank, caz în care singurul cost perceput va fi cel de livrare a cardului fizic. Indiferent de opțiunea aleasă, cardul virtual este disponibil imediat în Home’Bank, fără niciun cost.

Principalele beneficii sunt: „0 taxe și comisioane la tot: deschiderea și administrarea contului, plăți și transferuri către/de la alte bănci, depuneri și retrageri, intrări de la alte bănci; acces nelimitat la Home’Bank, cel mai complet și mai apreciat serviciu integrat de internet și mobile banking din România. Printre altele, aplicația permite personalizarea după nevoi și preferințe, plata rapidă, ușoară și în siguranță cu telefonul mobil, precum și plățile instant către prietenii din ING Bank; bazar cu oferte cashback din partea unei game variate de comercianți, disponibile din Home’Bank; Round up, serviciu de economisire automată la cumpărături, disponibil în Home’Bank“.

Pe perioada campaniei de lansare a noii oferte, toți tinerii care optează pentru aceasta beneficiază de 30 de lei cashback la prima comandă la Tazz, prin ING Bazar.

Beneficii pentru prima generație digitală nativă

Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank: „Digitalizarea face parte din ADN-ul băncii noastre, astfel că era doar o chestiune de timp până urma să lansăm o ofertă dedicată primei generații digitale native. Prin urmare, ne bucurăm că ING Bank pune la dispoziția tinerilor români cel mai avantajos instrument de gestionare eficientă și smart a finanțelor personale, mai cu seamă în această perioadă marcată de incertitudine și de creșterea generalizată a prețurilor. Oferta ING Bank le dă acestora ocazia să se bucure la maximum de primii ani de independență, ajutându-i să dispună în întregime de resursele lor financiare și chiar să economisească. Totul transparent, fără comisioane și taxe ascunse. Mai mult decât atât, cu 0 comisioane și 0 taxe. Iar acesta este doar începutul, căci lucrăm la dezvoltarea de noi facilități și vom continua să inovăm pentru a răspunde cât mai bine la nevoile generațiilor aflate în tranziție către independență financiară. În plus, ne dorim ca acest produs să deschidă calea către educație financiară responsabilă pe termen lung, urmând să contribuie la o societate mai sustenabilă și mai sănătoasă din punct de vedere financiar.“

Detalii: https://ing.ro/lp/free-ing-cont-fara-comision