Finanțare pentru continuarea studiilor

15

Finanțare pentru continuarea studiilor

Persoanele între 18 și 45 de ani care vor să-și completeze studiile la nivel de facultate, masterat, doctorat sau prin cursuri de specializare în România pot beneficia de un produs de finanțare numit StudyUP, lansat de BCR Social Finance.

Inițiatorii anunță că „facilitatea beneficiază de o garanție de 80% oferită de Fondul European de Investiții, cu o perioadă de grație de până la 42 de luni și asigură: finanțare de până la 145.000 de lei, în funcție de specializare și cheltuielile solicitate; perioadă de creditare de maximum 120 de luni; rată fixă de dobândă pe toata perioada derulării creditului”.

Sumele accesate pot fi folosite pentru: finanțarea taxei de studii (plata direct în contul furnizorului serviciului de educație); chirie; manuale, materiale școlare și echipamente; cheltuieli diverse (alimente, transport, întreținere etc.) în limita unui plafon maxim (1 salariu minim pe economie lunar).

Procesul de aprobare este simplificat: fără solicitare adeverință de venituri la momentul analizei creditului și fără solicitare codebitor; fără comision analiză dosar, fără comision de acordare și fără comision de rambursare anticipată; costuri optimizate datorită posibilității de tragere în tranșe.

Ștefan Buciuc, CEO BCR Social Finance: „Facem parte dintr-un grup financiar pentru care educația este în centrul modelului de business, iar StudyUP reprezintă un produs de finanțare special creat pentru a stimula investițiile în formare și perfecționare, de care sperăm să beneficieze cât mai mulți dintre cei care vor să-și extindă cunoștințele și abilitățile. Într-o societate în continuă schimbare, singura soluție viabilă, pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei și pentru diminuarea diferențelor sociale, este educația. De aceea, lansarea StudyUP este un moment de maximă importanță pentru echipa BCR Social Finance, care se implică activ în îmbunătățirea accesului la astfel de resurse. În plus, contextul actual ne arată că educația este cea mai bună investiție pe care o putem face pentru noi și pentru viitorul nostru, iar dezvoltarea nivelului de expertiză și învățarea sunt resurse esențiale pentru schimbarea în bine și creșterea calității vieții.”

Foto: bjastrasibiu.ro

Detalii: https://www.bcr-socialfinance.ro/ro/stiri-si-informatii/stiri/studyup