Maraton de vaccinare la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești

7
Maraton de vaccinare la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești
Foto: Prahova

În campusul Universității Petrol-Gaze (UPG) din Ploiești se desfășoară un maraton de vaccinare anti-Covid-19, de miercuri, 10 noiembrie, până vineri, 12 noiembrie. Acțiunea este dedicată studenților, cadrelor didactice, personalului didactic auxiliar și nedidactic de la UPG.
Serviciile medicale – vaccinare cu doza 1, 2 sau 3, după caz – este asigurat de doi medici și doi asistenți medicali de la Administrația Serviciilor Sociale Comunitare (ASSC) Ploiești. Seadministrează vaccinuri Pfizer și Johnson&Johnson.
Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești anunță că până în present, rata de vaccinare este de peste 73% la nivelul personalului didactic și al personalului didactic auxiliar și de aproape 59% în rândul personalului nedidactic.

La nivelul județului Prahova în ansamblu sunt deschise în acest moment 23 de centre de vaccinare, solicitările menținându-se la cote semnificative.

Detalii: https://www.agerpres.ro/sanatate/2021/11/10/prahova-maraton-al-vaccinarii-anti-covid-19-in-campusul-upg-ploiesti–811734