Ore de cycling, yoga, pilates, fitness

44

Ore de cycling, yoga, pilates, fitness

Ore de cycling, yoga, pilates, fitness sunt incluse în programul Convenției Internaționale de Fitness „Fit For Future 2022”, care se desfășoară la Face Club București pe 19 și 20 noiembrie.

În același cadru, ING Bank și Fitbit, parte din Google, lansează campania „Pași către un stil de viață mai activ”, adresată tuturor celor care vor să adopte un stil de viață sănătos. Campania cuprinde un concurs  în care „cei care acceptă provocarea și au un stil de viață activ și un strop de creativitate pot câștiga premii gândite special pentru susținerea alegerilor sănătoase”.

Doritorii de participare trebuie să intre pe paginile de Social Media ale ING Bank de pe Facebook, Instagram și TikTok în perioada 20 noiembrie-5 decembrie 2022 și să caute postările semnalate cu hashtag-ul #competițieING&Fitbit. Acolo sunt îndemnați să răspundă cu un  text, un video sau cu o  poză la întrebarea „Tu ce pași faci către un stil de viață mai activ?”. La final, trainerii și iubitorii de sport din juriul campaniei vor selecta cele mai bune 24 de răspunsuri, care vor fi premiate cu câte un kit de produse branded ING și dispozitive Fitbit Inspire 3, Sense 2 și Versa 4.

Silvia Mihăilescu, director de marketing, comunicare și sustenabilitate, ING Bank România: „În perioada pandemiei, când peste 95% dintre colegi lucrau de acasă, am organizat sesiuni online de sport de 3 ori pe săptămână pentru a-i sprijini pe aceștia să își creeze sau mențină obiceiuri sănătoase. Sesiunile online de sport au continuat până în luna iulie a acestui an, cu o rată de participare constantă și feedback foarte bun din partea colegilor. Odată cu relaxarea restricțiilor, am relansat activitățile comunităților sportive din cadrul ING – avem 8 comunități sportive (alergare, fotbal, volei, baschet, tenis, ping pong, hiking și ciclism), cu aproximativ 500 membri activi. În paralel, am desfășurat workshop-uri pentru starea de bine și dezvoltarea personală a acestora. În prezent, continuăm modul de lucru hibrid: angajații ING vin la sediul central, în medie, o zi pe săptămână, în funcție de nevoile lor și specificul activității. În ING, sprijinim un stil de viață activ și sănătos, indiferent dacă lucrăm de acasă sau de la birou, și credem că duce la o mai bună performanță pe toate planurile. Ne propunem să răspândim acest mesaj, alături de Fitbit, și să încurajăm toți românii să facă mai multă mișcare.”

Alexandra Pahomi, Marketing Manager Europa Centrală: „Fitbit, încă de la lansarea primelor dispozitive purtabile pentru măsurarea numărului de pași de acum 15 ani, încurajează un stil de viață mai sănătos și mai activ. Este important, pentru fiecare dintre noi, să combatem sedentarismul, mai ales după o perioadă în care a fost necesar să stăm mai mult în casă. Menținerea unei stări de sănătate bune ar trebui să fie un obiectiv personal important pentru fiecare dintre noi. Ne dorim ca, prin inițiative în care oferim un mediu de informare și conștientizare a importanței activității fizice, să inspirăm pe cei din jurul nostru să devină și mai motivați în a fi mai activi.”

Detalii: în cadrul Convenției de Fitness și pe paginile de social media ING Bank, începând cu data de 20 noiembrie.